Csarnokrendszerek

LINDAB BUILDING SYSTEM – CSARNOKRENDSZER

Lindab csarnokrendszerA Lindab csarnokrendszerünk megoldást kínál a legkülönbözőbb célú üzemcsarnokok, szolgáltató és raktárépületek, sportcsarnokok, hûtőházak, mezőgazdasági építmények komplett magvalósítására. Az alaptípusokon kívül számtalan variációt kínál a többhajósítás, a közbenső födém, valamint a daruzott kivitel lehetősége.


CsarnokrendszerA Lindab Building System® csarnokrendszer az építtető igényeihez igazodva, a szerkezeti kialakítások változatos lehetőségeit kínálja az acélszerkezetek, a fal-, és tetőburkolatok terén.  A homlokzati megjelenések változatosságát falburkolati rendszereink biztosítják a legmodernebb kialakítástól a tradicionális homlokzatig.
Rendszer-kiegészítőink széles választéka pedig lehetővé teszi az optimális nyílászáró, ipari kapu kiválasztását, de alternatívát kínálunk üvegfalak kialakítására is. Az ipari-, mezőgazdasági-, kereskedelmi-, oktatási- és raktározási célokra egyaránt alkalmas Lindab Building System® csarnokrendszer variabilitása teret enged a tervezők és a megrendelők fantáziájának.