Trapézlemezek

Lindab trapézlemezA Lindab Coverline termékcsaládja a profillemezek és az ezekhez kapcsolódó tartozékok komplett programjával minden igényt kielégít. Különböző profiljai változatos színekben, esztétikailag tetszetős külsőt biztosítanak felújításoknál, illetve új épületek burkolásánál. A Lindab trapézlemez gazdaságosabb alternatíva sok más hagyományos építőanyaggal szemben. A fogadószerkezet egyszerűsége, a gyors és könnyű szerelhetőség a költségek csökkenését garantálja. Új épületek és felújítások fal illetve tető burkolására esztétikus és gazdaságos megoldást jelent sok más hagyományos építőanyaggal szemben. Rendkívüli tartósságát az adja, hogy kiváló minőségű acélból készül. Emiatt nagy terheléseket bír, nem repedezik, nem törik.

Trapézlemez termékkínálatA tüzihorganyzott acélmag egy rugalmas időjárásálló bevonattal van ellátva, mely hatékonyan véd a rozsda és elszíneződések ellen. UV sugárzásnak és egyéb környezeti hatásoknak is rendkívül ellenálló. Alkalmazhatóságának további előnye alacsony egy m2-re eső súlya, valamint gyors és könnyű szerelhetősége.
A Lindab Coverline termékcsaládba az alábbi termékcsoportok tartoznak, amelyek mindegyike építőipari lemezterméket takar. A termékcsoportokban felsorolt termékek segítségével az ipari, mezőgazdasági, oktatási vagy raktározási célú épületektől kezdve, a kereskedelmi és vendéglátó-ipari építményeken át a családi házaknál használatos termékekig minden alternatívára megoldást talál.

Trapézlemez

csarnokburkolat

A Lindab lemezek többrétegű bevonati rendszere a bázisul szolgáló tüzihorganyzott svédacél lemezt úgy védi meg a korróziós hatásokkal szemben, hogy egyúttal esztétikus, színes felületet biztosít. A színoldal poliészter vagy TopCoat bevonata ellenáll az UV sugárzásoknak, időtállóságát és színtartósságát jellemzi az 50 éves prognosztizált élettartam.
A lemezek hátoldalát lakkréteg védi, amely ellenáll a páralecsapódásból adódó korrozív folyamatoknak.