Integra ablakok

Vissza: Velux

A VELUX GGU INTEGRA tetőtéri ablak az extra kényelemet szolgálja.

A VELUX legkeresettebb és a világon a legelterjedtebb, rendkívül széles méretválasztékban kapható tetőtéri ablaka, a GGU INTEGRA intelligens nyílászáró, melyet minden tetőtéri helyiségbe: lakótérbe, iskolába, munkahelyre is ajánlunk.
A GGU INTEGRA tetőtéri ablak tulajdonságai azonosak a GGL INTEGRA tetőtéri ablakéval, pluszként a karbantartást nem igénylő, vízálló poliuretán bevonatot is megkapta.
Az ablak alumínium kilincse az ablakszárny felső részén található, így kényelmesen és könnyen, hajlongás nélkül működtethető. Az ablak szárnya teljesen átfordítható, ami lehetővé teszi, hogy a külső üvegfelületet könnyen és biztonságosan tisztítsuk. Az ablakszárny egy retesz segítségével két állásban rögzíthető; ablaktisztítás esetén használatával mindkét kéz szabad marad, szellőzőállásban pedig az ablakszárny még akár erős szél esetén is biztonságosan rögzítve van. Ez a rögzítési mód védelmet jelenthet akkor is, ha a családban kisgyermekek vannak.
A beépített szellőzőnyílás révén a helyiség akkor is hatékonyan szellőztethető, amikor az ablak zárva van. A folyamatos friss levegő utánpótlás az időjárási viszonyoktól függetlenül állandóan biztosított. Egy mosható filter megakadályozza, hogy por, hó és rovarok jussanak be a szellőzőnyíláson keresztül a tetőtérbe.
Az Új Generációs fejlesztés ezt a terméket sem hagyta cserben, ellátta a ThermoTechnology hőszigetelő rendszerrel, speciális gumitömítéssel, belső biztonsági üveggel. Mindezek az Ön komfortérzetét és biztonságát szolgálják.
A páratlan, extra kényelemért a VELUX ellátta extra tulajdonságokkal e pártalan, nem véletlenül intelligensnek nevezett tetőtéri ablakát.
Hogy elősegítse a zajok, pl. esőzaj csökkentését ragasztott és extra vastagságú üveget használt ennél a típusnál. A hangszigetelési minőségét még erősíti az ablakkeret- és szárnyfelépítés, valamint a tömítések.
A GGU INTEGRA tetőtéri ablak választása esetén, nem kell aggódnia a nyitva felejtett ablakok miatt. Ha elered az eső, a beépített esőérzékelő, automatikusan becsukja Ön helyett az ablakokat.

Engedje, hogy a VELUX INTEGRA intelligens rendszere megkönnyítse az Ön életét. A falra szerelhető érintőképernyős vezérlővel az ablakok nyitása-zárása és az árnyékolás egyetlen érintéssel megoldható. Egyszerűen, egy gombnyomással napfényt és friss levegőt engedhet otthonába. Emellett választhat több beállított program közül is. Az előre beállított programok fokozott biztonságot nyújtanak otthonának. Automatizálhatja ablakai és árnyékolói működését. A nyugodt pihenés érdekében beállíthatja a Nyaralás üzemmódot, amikor Ön elmegy otthonról, a Házon kívül program becsukja ablakait. Ezen felül még több beállítási lehetőség van, melyeket életmódjának megfelelően használhat. Ennek a típusnak nagy előnye a karbantartást nem igénylő felület. Ezt a vízálló poliuretán bevonatot öntéssel viszik fel a belső hő kezelt fa magra. Így az ablak ellenáll a szennyeződésnek, párának.
Minimális tisztítást igényel, és elmarad az újralakkozás. A sarkokban a hegesztővarratokat lekerekítették, ezáltal nem gyűlik össze a pára és a por.

Valamennyi VELUX tetőtéri ablak fenyőből készül, a VELUX GGU tetőtéri ablakok három rétegben lakkozott felületkezeléssel kerülnek forgalomba.