Panorámaablak

GDL CABRIO Tetőerkély

A VELUX GDL CABRIO tetőerkély csak térdfal nélküli tetőtérbe építhető be!

Balkon egy hétköznapi tetőtéri ablakból? Nálunk ez is megoldható!

Élvezze a napsütést, a friss levegőt és a szabad kilátást CABRIO® ablakával. A VELUX különleges tetőerkélye lehetővé teszi, hogy tetőtéri ablakunkból másodpercek alatt kényelmes és biztonságos panoráma-erkélyt varázsoljunk.

Első pillantásra két tetőtéri ablak kombinációjának gondolnánk a tetőerkélyt, de amint kinyitja, egy egyedülálló hangulatot árasztó erkély tárul Ön elé. A felső ablakrész felfelé nyílik, megegyezően a GPL felfelé nyíló tetőtéri ablakkal. Az alsó ablakszárny kinyitásakor automatikusan lenyílik az oldalsó korlát. Így padlótól a mennyezetig terjedő panoráma tárul elénk, nem beszélve a fény mennyiségéről, ami a luxus érzetét kelti bennünk.

Világos és kellemes hangulatú tetőtéri helyiségekhez különösen ideális ez a panorámaablak. Ügyes megoldás, ha kisebb alapterületű szoba esetében szeretnénk a nagyobb méret illúzióját kelteni. Emellett stabil, biztonságos megoldás, köszönhetően a lenyíló korlátoknak és a megerősített alsó üveglapnak.

A GDL CABRIO tetőerkély tulajdonságai és minősége teljesen megegyezik a GPL tetőtéri ablak minőségével és tulajdonságaival. Rendelkezik az alaptípus jól bevált speciális gumitömítésével, valamint a gyártó szabadalmaztatott Thermo TechnologyTM hőszigetelő rendszerével. Az alsó ablakelemet is biztonsági üveggel látta el aVELUX. Remek tulajdonságai ellenére a GDL CABRIO panorámaablak ára igen kedvező, karbantartásigénye pedig nem tér el lényegesen az egyéb VELUX tetőtéri ablakokétól.

A tetőerkéllyel növelheti ingatlana esztétikai és piaci értékét egyaránt.