Árnyékolók, Redőnyök

Árnyékoló – fényzáró roló

Éjszaka, akár nappal is!

Teljes sötétséget szeretne napközben? A Velux fényzáró roló segítségével mi sem könnyebb, mint megteremteni az éjszaka illúzióját – akár a nap legverőfényesebb óráiban is. A többféle színben választható árnyékoló anyaga egyáltalán nem engedi át a napfényt, használata kiváltképp azokban a helyiségekben ajánlott, ahol kívánatos lehet a beszűrődő fény kirekesztése, vagy időszakosan a teljes sötétség elérése – például a hálószobában vagy a gyerekszobában.

A könnyedén le- és felhúzható húzható, tetszőleges pozícióban megállítható fényzáró roló erre kínál megoldást a Velux árnyékoló kínálatából.

Árnyékolás egyszerűen!

A Velux roletta esztétikus, praktikus, költségkímélő, és mindezeknek köszönhetően igen népszerű árnyékoló megoldás a lakásba jutó fény lágyítására. Dekoratív, tompítja az ablakon át beeső fényt, továbbá védelmet nyújt a perzselő napsugarak ellen. Ezzel az árnyékolóval egyszerűen megóvhatja bútorait, értékeit, valamint lakása dekorációját a fakulástól.

Sokoldalú és hangulatos, ez az árnyékoló bármely tetőtéri helyiségben remekül használható.

Klasszikus és egyszerű!

A Velux reluxa a klasszikus stílust örvözi az egyszerűséggel. Ez az árnyékoló mindig a megfelelő mennyiségű fényt ereszti be otthonába, ugyanakkor útját állja a kíváncsiskodó tekinteteknek. Nincsenek zavaró, a tetőtérbe belógó kötelek, könnyedén felszerelhető, tökéletesen illeszkedik a Velux ablakra. Az árnyékoló reluxa hosszú távú és problémamentes működésére a kiváló minőség a garancia.

Ez az árnyékoló a párás helyiségekbe (fürdőszoba, konyha) remek megoldás, de elegáns megjelenésének köszönhetően a nappaliba vagy dolgozó szobába is felszerelhető. Széles színválasztékban érhető el.

Napfényszűrés elegánsan!

A Velux harmonikaroló kellemes színeinek és egyedi formájának köszönhetően új köntösbe öltözteti lakását. Sajátos hangulatú megjelenése miatt ez az árnyékoló elsősorban a nappaliba ideális. Új sínrendszere révén a roló az ablak bármely részén megállítható, így mindig a szükséges fénymennyiséget engedheti be a helyiségbe.

A harmonikaroló széles minta- és színválasztékban kapható. Az új design kialakításánál a korábbinál keskenyebb alumínium profilokat alkalmaztak, ezáltal az árnyékoló elegánsabb, letisztultabb stílust kapott.

Zárja ki a meleget!

A Velux külső hővédőroló a legnagyobb nyári kánikulában is hatékony védelmet nyújt a hőséggel szemben.

Az árnyékoló segítségével a napsugarak mintegy 80%-át lehet kivédeni, ezáltal 5-6 fokkal hűvösebb hőmérséklet lehet a tetőtérben. A hővédő roló még az üvegfelület elérése előtt megfékezi a napsugarakat: a háló sötét felülete elnyeli a hőt, aminek köszönhetően az üveg sokkal kevésbé melegszik fel, a helyiség pedig szellősebb, hűvösebb marad.

Minden Velux tetőtériablakra illeszkedik, könnyen felszerelhető. Az árnyékoló hálószerűen áttört anyaga hangulatos szórt fényt teremt a szobában, és nem akadályozza a kilátást sem.

A külső hővédő roló mellett bármely belső árnyékoló is alkalmazható – döntse el, hogy a fény szűrésére, erejének csökkentésére, teljes kizárására vagy dekorálásra van szüksége.

Nyugodt nyári éjszakák!

Sem vacsora közben, sem alvásnál nincsenek többé hívatlan, apró, zümmögő vendégek.

A meleg nyári estéken nélkülözhetetlen kiegészítő a Velux szúnyogháló valamennyi tetőtériablaknál: a sűrűn szövött, ezüst színű hálón a rovarok nem juthatnak át, de a friss levegő és a fény szabadon áramlik a helyiségbe. A tökéletes zárást az oldalsó alumíniumsínek, valamint az alsó gumicsík biztosítja. A szúnyogháló megfelelő méretének megállapításához mérje meg az ablak körüli belső burkolat hosszúságát és szélességét.

A szúnyogháló mellett bármilyen külső / belső árnyékoló is használható.