Külső árnyékolók

A külső árnyékolást a VELUX redőnyök és VELUX külső hővédő rolók segítségével oldhatja meg. E két árnyékoló típusnak a fényzárás mellett jelentős szerepe van a hővédelemben is.

VELUX redőny SHL, SCL, SML, SSL

A VELUX redőny egyedi és elegáns külsővel rendelkezik. A formatervezésnek köszönhetően bármely tetőfedőanyag esetén beépíthető, diszkréten belesimul a tetőbe. Modern, lekerekített külseje, tökéletesen illeszkedik a tetőtéri ablakokhoz. Minőség és megbízhatóság jellemzi.

Nyáron hővédelmet, télen hőszigetelést biztosít. A nyári hőség 95%-át kiszűri, még mielőtt az üvegfelület átmelegedne, így a belső térben akár 6 fokkal is hűvösebb lehet. Télen pedig bent tartja a meleget, akár 27%-kal növelve a hőszigetelést.

Emellett fontos szerepet tölt be a fényzárás, védelem-zajvédelem, egyszerű működtetés, biztonság, könnyű és gyors beépítés, négyféle működtetési lehetőség: kézi-SHL, kurblis-SCL, elektromos-SML, napelemes-SSL E tulajdonságok segítségével nappal is teremthet éjszakai sötétséget, megóvhatja ablakát az időjárás viszontagságaitól, csökkentheti a külvilág zajait, működtetése szinte hangtalanul történik, leengedett állapotban védelmet nyújt az illetéktelen behatolók ellen, kézzel és távirányítóval egyaránt működtethető.

Vissza: Velux árnyékolók, redőnyök > Velux