Egyéb

KMX 100

Velux KMX 100 okos ablakOkos ablak gombnyomásra: ruházza fel az INTEGRA® tulajdonságaival a kézi működtetésű GGL/GGU billenő ablakot a KMX 100 többfunkciós irányítási rendszer segítségével! A csomag részét képezi az irányítóegység, valamint a távirányító, az ablaknyitó motor és az esőérzékelő. A rendszer alkalmas elektromos külső és belső árnyékolók csatlakoztatására is. Kézi működtetésre természetesen a motor beépítése után is van lehetőség. GZL típusú ablakokhoz nem használható.

KSX-100

Velux KSX-100 napelemes ablakmozgatóAmennyiben a legkorszerűbb technológiára vágyik, úgy Ön minden bizonnyal a VELUX KSX-100 napelemes ablakmozgató motort keresi! Ez az okos eszköz lehetővé teszi az ablak maximum 20 cm-es nyitását tisztán napenergia felhasználásával. A szett használható GLL, GGL, GLU és GGU ablakokhoz, és tartalmazza a napelemen túl az akkumulátort, valamint az adaptereket, az esőérzékelőt, a távirányítót és mindent, amire szüksége lehet a felszereléshez.


KUX-100

Velux KUX-100 irányítási rendszerA KUX 100 egyfunkciós irányítási rendszer segítségével egyetlen ablak vagy árnyékoló elektronikus távirányítását oldhatjuk meg nagyon kedvező áron. Az alapcsomag távirányítót és irányítóegységet tartalmaz 1 ablakhoz vagy 1 árnyékolóhoz. Ez a rendszer nem alkalmas bővítésre vagy újabb funkciók beépítésére.
KMG-100

KMG-100 ablakmozgató motorA VELUX általános távműködtetésű ablaknyitó eszköze a KMG 100 ablakmozgató motor, amely biztosítja az ablakszárnyak 20 cm-ig történő nyitását. A motor mellett tartozik hozzá esőérzékelő, illetve csatlakozódoboz és a szükséges szerelvények. Ajánlott GGL és GGU típusú ablakok mellé. Működéséhez szükséges a KUX 100 egyfunkciós irányítási rendszer megvásárlása.


KLR-100

KLR-100 távirányító - VeluxA külön is megvásárolható távirányító (KLR) megegyezik az INTEGRA távirányítójával. A falra is felszerelhető, így falikapcsoló helyett is használható. Praktikus és sokoldalú kialakításának hála a megfelelő adapter és interfész segítségével alkalmazható a háztartásunk többi intelligens eszközéhez is.

KLI-110

Velux KLI-110 falra szerelhető kapcsolóA KLI-110 egyfunkciós, falra szerelhető kapcsoló szolgál a VELUX termékek távvezérlésére. Beépítése, illetve használata rendkívül könnyű és kényelmes: segítségével bármikor beengedhetünk némi fényt és levegőt, akár a magasan elhelyezkedő tetőtéri ablakokon keresztül is.

KLC-500

KLC-500 - Velux elektromos tápegységA VELUX KLC-500-as elektromos tápegység egyszerre maximum 5 db (ugyanolyan típusú) árnyékoló áramellátását képes biztosítani. Programozható és vezérelhető a KLR-100-as távirányítóval vagy a KLI-100-as falikapcsolóval. A csomag a vezérlőegységen túl tartalmazza a felszereléshez és üzembe helyezéshez szükséges összes alkatrészt és kelléket.
KLF-100

Velux KLF-100-as programozható interfész] A VELUX INTEGRA© okos vezérlési rendszerének fontos tagja a KLF-100-as programozható interfész. Az interfész fő funkciója, hogy lehetővé tegye a VELUX termékeinek más gyártók elektronikus termékeivel történő kommunikációját, amennyiben azokat nem olyan irányítóegységgel vezérlik, amely kompatibilis az io-homecontrol© otthonautomatizálási rendszerrel.


KRD-100

KRD-100 adapter - Velux termékekA KRD-100-as VELUX INTEGRA© adapter az io-homecontrol© rendszer részeként biztosítja, hogy VELUX távirányítónkat a rendszer többi tagjához (pl. okostelevízió, hifi, klíma vagy világítás) is használhassuk, illetve a segítségével összehangolhassuk és programozhassuk elektromos berendezéseink működését.KRA-100

KRA-100 kertvilágító modulA VELUX INTEGRA© kertvilágító modulja, a KRA-100-as arra szolgál, hogy a tetőtéri ablak rendszeréhez csatlakoztathassunk két halogén szpotlámpát, amelyek fényerejét és teljesítményét az ablak távirányítójának alkalmazásával távolról is szabályozhatjuk. Kényelmes, gazdaságos és biztonságos módszer, hogy kellemes kerti hangulatvilágításra tegyünk szert.