Lindab

Maradandót alkotunk….

Köszönjük megtisztelő érdeklődését a Lindab által gyártott termékek iránt!

A Lindab az európai építési piac egyik meghatározó szereplője. Gyártói tevékenysége és kapacitása révén az ipari beruházásokat és a lakossági igényeket egyaránt kiszolgálja kínálatával.

A kiváló minőségű svédacél alapanyagok, a többrétegű bevonatrendszer, a szigorú minőségbiztosítás mellett történő gyártás – ezek jellemzik a Lindab márkanevet.

A cégünk által kínált Lindab termékek között megtalálhatóak mind a lakossági, mind ipari igényekre kidolgozott termékcsaládok, a legkisebb mennyiségű és nagyságú lemezes termékektől kezdve egészen a több ezer négyzetméteres csarnokok építéséhez szükséges megoldásokig.

Lindab termékcsaládok:

  • Lindab Rainline ereszcsatorna rendszerek
  • Lindab Topline cserepeslemezek
  • Lindab Seamline síklemezek
  • Lindab Coverline trapézlemezek
  • Lindab Construline könnyűgerendák
  • Lindab Buliding System csarnokrendszerek
  • Lindab Protectline tetőbiztonsági rendszerek

Lindab garancia és élettartam

A Lindab hosszú távú garanciát biztosít termékeire akár 30 év átrozsdásodás elleni garanciát nyújt a svédacél termékre.

A megfelelően, szakszerűen beépített és karbantartott Lindab burkolatoknál a várható tényleges élettartam 50-60 év.

Az aktuális árakat megtekintheti a termékcsoportoknál, illetve letöltheti PDF formátumban a nyomtatott anyagok között.

Lindab termékcsaládok:

Lindab Coverline trapézlemezek

Lindab Trapézlemez

A Lindab Coverline termékcsalád trapézlemezei kiváló minőségű acélból készült, esztétikus és strapabíró konstrukciók. Gazdaságos és időtálló megoldást jelentenek nem csupán ipari vagy raktározási, mezőgazdasági és oktatási épületek, de vendéglátó-ipari és magánlétesítmények számára is. A legkiválóbb tűzihorganyzott svédacél mag korrózióvédelméről speciális, többrétegű bevonat gondoskodik. Felújítások és új építmények esetében is ajánlott ez a költséghatékony, egyszerűen és gyorsan szerelhető termékkollekció.

Lindab Topline cserepeslemezek

Lindab cserepeslemez

Különösen erős svédacél alapanyagának köszönhetően a Lindab Topline termékcsalád cserepeslemezei nagy terhelhetőséggel bíró, törés- és repedésbiztos szerkezetek, amelyek várható élettartama elérheti az 50-60 évet is. Az időjárásálló műanyag bevonatnak köszönhetően nem rozsdásodik, kialakítása pedig garantálja a 100%-os vízzáróságot. Könnyű szerkezetének hála felhelyezése nem bonyolult, alkalmazása anyagilag is kedvező – külső megjelenése pedig tökéletesen egyezik az igazi cseréptetőével.

Lindab Construline könnyűgerendák

Lindab gerendák

A Lindab Construline termékcsaládba több könnyűgerenda-típus is tartozik: egyes fajták tető- és falszelemenként alkalmazhatóak leginkább (pl. Z gerenda), míg mások ablak- vagy ajtókeretként válnak be legjobban (C gerenda). Az U szerelvények segítségével akár belső válaszfalrendszereket is kialakíthatunk. A rendkívül masszív, mégis könnyű szerkezetnek köszönhetően ez a könnyűgerenda-széria különösen alkalmas világos, nagyméretű csarnokok, raktárépületek tetőszerkezetének kialakításához.

Lindab Rainline ereszcsatornák
Lindab ereszcsatorna

A Lindab Rainline ereszcsatorna termékcsalád svédacélból készül speciális poliészter bevonattal, ami garantálja a korrózióvédelmet és a hosszabb (akár 50-60 éves) élettartamot bármilyenek legyenek is az éghajlati viszonyok. Telepítése, karbantartása gyors és könnyű; ezen felül nem rozsdásodik, nem deformálódik, és nem vetemedik – minden körülmények között stabil és megbízható. Félkör szelvényű és négyszög keresztmetszetű függőeresz típust egyaránt forgalmazunk, kör keresztmetszetű lefolyócsővel.

Lindab Seamline síklemezek
Lindab ereszcsatorna

Korcolt tetőfedés esetén nincs jobb megoldás, mint a Lindab Seamline PLX tekercslemez. Alapanyaga svéd tűzihorganyzott finomacél, amelyet speciális, időjárásálló cinkréteg borít, továbbá egy külső festékréteg. Az így létrejövő szerkezet minden fajta külső behatással szemben (csapadék és mechanikus hatások) adekvát védelmet biztosít. Felszerelése egy szakképzett, korszerű Lindab korcológéppel dolgozó bádogos számára nem jelenthet problémát; ára pedig kifejezetten kedvező.

Lindab Protectline tetőbiztonsági rendszer

A Lindab által kifejlesztett Protectline tetőbiztonsági közlekedőpanel-rendszer jóformán minden fedéstípushoz használható, és jelentős védelmet biztosít a tetőn rendszeresen megforduló bádogosok, kéményseprők vagy ingatlankarbantartók számára. Szélben, sőt esőben és hóban is lehetővé teszi a biztonságos közlekedést, illetve a szükséges karbantartómunkák elvégzését. A rendszer elemei nem csupán a tetőlemezekhez és -lécekhez, de a deszkaaljzathoz, sőt a vasbeton szerkezethez is rögzíthetőek.

Lindab Building System csarnokrendszerek
Lindab csarnokrendszerek

Raktárépületek, ipari- és sportcsarnokok, mezőgazdasági építmények és hűtőházak komplett megvalósítását teszi lehetővé a Lindab Building System csarnokrendszer-termékcsalád. Egy- és többhajós alap csarnoktípusainkon túl még számos speciális variációt és kiviteli lehetőséget kínálunk. A legjobb minőségű, rozsdamentes acélszerkezet garantálja a biztonságot; a rendszer mindenben igazítható az építtető igényeihez, mind a belső, mind a külső kialakítás terén. Kiegészítők széles tárháza biztosítja a megrendelő számára leginkább megfelelő falak és nyílászárók kiválasztásának lehetőségét.